Juniper Nätverkstekniker

Anmäl intresse

Vi letar efter Nätverkstekniker med erfarenhet från att arbeta med att konfigurera och övervaka Juniper Nät och nätkomponenter i  Linux-miljöer.

Du har jobbat som Nätverkstekniker i minst ett par år med uppgifter som att administrera och utveckla IP-nätverk. Du är mycket bekant med nätverkslösningar och utrustning från leverantörer som Juniper & Extreme Networks  (du har arbetet med en eller flera produkter såsom SRX-brandväggar, Juniper EX-series, EX3400, EX4600, Extreme Networks X870/X670/ 8000-series)

Du har flera års erfarenhet av att konfigurera och övervaka Juniper och Extrem Network enheter, kunna hantera  L1/2/3 switching/routing och protokoll  som OSPF, BGP ..

Du har övervakat stora nätverk tidigare och är bekant med uppgifter som att implementera hårdvara och mjukvaruuppgraderingar för nätverksutrustning, arbeta med systemintegration och optimering.

Krav för att ansöka

  • – Minst 3 års erfarenhet av att administrera Juniper miljö
  • – Svenskt medborgarskap
  • – Flytande i svenska och engelska

Meriterande

  • Redhat Certifiering/ar (RHCT, RHCE, RHCA, RHCSS)
  • Juniper certifieringar som tex JNCIP-SP, JNCIS-SP, JNCIS-ENT, JNCIP-ENT, JNCIE-ENT

Övrigt

Utöver den tekniska inriktningen så värdesätter vi att du är ordningsam, har positiv attityd och social kompetens.
Du trivs att arbeta både individuellt och tillsammans med andra i projekt samt att du har en god kommunikativ förmåga i ditt samarbete med kunder så väl som leverantörer.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholmsområdet

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.